Amazing We Are Among Storms review!

Amazing We Are Among Storms review!

Last weekend We Are Among Storms and HIRAKI played at RADAR (Århus). We've just received this crazy review of their show (in Danish). Published by Modgift
‐----‐--‐---------------------------------
Radar
27.08.2021
Anmeldt af Modgift
(...)The I In We er en af årets klart bedste udgivelser. Fantastisk helstøbt album.
Jeg sad med albummet i et par måneder op til udgivelsen, så det er blevet hørt intensivt, og har for alvor sat sig fast i min bevidsthed.
Der er etablerede kræfter i bandet med en fortid i bl.a. Psyke Project og Hexis, og de fungerer fantastisk på plade….
Hvad med live?
Mine forventninger var i den høje ende - det her var en koncert jeg havde ventet på. Det er først og fremmest vigtigt at understrege, at We Are Among Storms fungerer - upåagtet af medlemmernes fortidige meritter. De er et sammenkog af en masse godt, men de fungerer som et selvstændigt band, og bliver “bedømt” derefter. De spillede så vidt vides hele The I In We, startende med åbningsnummeret, Bølger. De er eminente til at smide melodi og sfæriske stykker ind i det kaos der er allevegne i deres musik. Det gør både lydbilledet storladent, men også indadvendt og fyldt med raseri. Det gjorde sig gældende her på Radar, der i forvejen er kendt for deres fremragende lyd og akustik.
Traveller og titelnummeret fik mig for en stund til helt at glemme Corona og hverdagsstress. Det er to stykker musik, der er skruet så eminent sammen. De går lige i hjernen på mig, og det er fandme imponerende, at bandet leverer dem så godt live. De spiller med en stor autoritet, men der er ingen arrogance eller påtaget selvhøjtidelighed at spore iblandt bandmedlemmerne.
Forsanger Martin Nielskov var ydmygheden selv på scenen, og var oprigtigt glad for at spille for os.
For mig er det en vigtighed, at kunne mærke samhørigheden mellem band og publikum. Det kunne jeg bestemt her på Radar. Tænk at man kan være så glad, af at skrige folk ind i hovedet… Det er en fornøjelse at se den spilleglæde de kommer med.
Jeg håber We Are Among Storms holder næsen i sporet i mange år, for det her er et af de absolut bedste (live)bands vi har herhjemme.
We Are Among Storms: 9/10
📷 Bransholm Photography